Pepperoni pizza & burger

 

Eat fresh!

 
Vendi ku mund te kenaqeni me familjen dhe shoqerine tuaj!
 
 
 
 

Pse na zgjodhet ne?

 

GJËRAT QË NA BËNË TË VEÇANTË

 
 
 
Dërgesë e shpejtë dhe falas
 
Dërgesa ekspres dhe falas në shtëpinë tuaj
 
 
 
 
Profesionistët më të mirë në industri
 
Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të lartë me përvojë shumëvjeçare
 
 
 
 
Ushqimi më i shijshëm në qytet
 
Përgatitni kënaqësinë që meritoni me specialitetet tona
 
 
 
 
 
 
 
 

CFARE NE OFROJME

 
 
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KUSH JEMI NE?

 
 
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dëshironi të mësoni më shumë për ushqimin tonë?

 
Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth ushqimit që ne ofrojmë, ju lutemi hidhini një sy menusë tonë.
 
 
 

Ushqimi ynë përmes fotove

 

Galeria

 
 
 

çfarë thonë njerëzit për ne

 

Dëshmitë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Informacion rreth nesh

 
 
 

Na kontaktoni

 
 
 

Orë pune

 
e hënë-e dite 12:00 - 22:00